Sporty | TX Hotel

Přeskočit odkazy

Sporty

Venkovní kurt - Tenis a kolektivní sporty

Příznivci „bílého sportu“ u nás mohou využívat celkem 2 tenisové dvorce. Pro zimní období zastřešeny vyhřívanou přetlakovou halou. Zázemí ke dvorcům je umístěno v hlavní budově, která je v zimně napojena přímo na přetlakovou halu. Dění na kurtech můžete sledovat i průhledem ze stylové restaurace.

Kolektivní sporty, jako jsou fotbal, volejbal, házená nebo florbal je možné hrát za příplatek 85 Kč/hod.

Beach volleyball / Beach soccer

Léto a zábava – ideální kombinace, kterou si můžete užít právě u plážového volejbalu. Jde o sport hraný dvěma družstvy, s min. počtem dvou hráčů, na pískovém hřišti. Míč může být zahrán jakoukoliv částí těla. Účelem hry je poslat míč povoleným způsobem přes sít na zem do pole soupeře a zabránit soupeři udělat totéž.

Beach soccer

Doplněním pískového hřiště o branky si můžete zahrát i stále více populární plážový fotbálek.

Fitness - kardio zóna

Tato posilovna Vás překvapí nejen příjemným interiérem, ale i kvalitním zázemím. Je rozdělena na 2 části a to na AEROBNÍ, kde můžete trénovat svou fyzickou kondici a na POSILOVACÍ, kde máte možnost posílit hlavní svalové partie těla. Spojení těchto dvou částí je ideální k dosažení lepší fyzické zdatnosti.

Solárium

Opálení po celý rok……a proč ne? Jednoduše toho dosáhnete použitím našeho kvalitního TURBO solária UWE SPEEDFIRE. Zaručuje opalovací výsledek v nejvyšší kvalitě. Pro dosažení ještě lepšího opálení, doporučujeme použití kosmetických přípravků určených pro solária, i ty jsou v naší nabídce…rádi Vám poradíme.

Vacu Activ IQ 5v1

Revoluční aerobní přístroj, se kterým dosáhnete skvělých výsledků při potřebě snížit hmotnost a odstranit celulitidu! Zároveň dobře posiluje svalstvo, podporuje správnou funkčnost lymfatického systému a prokrvuje pokožku. Jde o podtlakové zařízení, rozšířené o infračervené paprsky (InfraRed) a světelnou terapii. Způsobuje dvojité zrychlení metabolických procesů, aktivní spalování tuků, redukce celulitidy a ošetření problematické pleti.

Při platbě stravenkami účtujeme manipulační poplatek 5,-

Děkujeme za pochopení.